Το τραγούδι της Γης

Το τραγούδι της Γης

Βιβλίο με CD

Συγγραφή: Ά. Παπαμάρκου-Λ. Ψέλτουρας
Εικονογράφηση: Άννα Παπαμάρκου
Γλώσσα: Ελληνικά
Σχήμα: 21Χ28
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
Πρώτη έκδοση: 2007
ISBN:

Τιμή: 15.00€

Παραγγελία

Ένα σύγχρονο παραμύθι, που στόχο έχει να αφυπνίσει στα παιδιά την οικολογική συνείδηση και το έμπρακτο ενδιαφέρον για τη Φύση, το Περιβάλλον και τη Γη.

Περίληψη

"Υπάρχει λοιπόν μία μυστική σύνδεση ανάμεσα στον άνθρωπο, τη Φύση και την Αγάπη! Πότισε με Αγάπη τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις σου και τότε θα δεις τον κόσμο γύρω σου να ομορφαίνει!"

Ο Ανακυκλωτής ήταν πολύ ενθουσιασμένος καθώς τα έλεγε αυτά και τα μάτια του έλαμπαν από αισιοδοξία.

"Αν ακολουθήσεις έναν τρόπο ζωής που δε βλάπτει τη γη, τότε με το παράδειγμά σου θα εμπνεύσεις κι άλλους ανθρώπους. Κι ο ένας με τον άλλον, σιγά-σιγά, θα φτιάξουμε ένα παντοδύναμο κύμα αλλαγής προς έναν καλλίτερο κόσμο! Έναν κόσμο αρμονίας, ισορροπίας και σεβασμού προς τη Μητέρα Γη!"

Η Μυρτώ ένοιωθε πια τη μεγαλοσύνη και  την προσφορά της Μητέρας Γης να την πλημμυρίζει και τα μάτια της δάκρυζαν από συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη.

"Παλάτι μου είναι ο γαλανός ουρανός. Πλούτη μου είναι τα δροσερά νερά και οι καρποί της Φύσης.  Δύναμη μου είναι τα πράσινα δάση και το οξυγόνο. Μοιράζομαι αυτά τα Δώρα της Γης με όλα τα πλάσματά της, που είναι αδέλφια μου. Δράκε της Αδιαφορίας έφτασε το τέλος σου!"

Μια αγκαλιά από τη γη κι απ` το νερό γλυκό φιλί

από τον ήλιο ζεστασιά, αγάπη μέσα στην καρδιά

Έρχονται κι άλλοι! Δεν είμαστε πια μόνοι! Γινόμαστε όλο και περισσότεροι! Μαζί θα χτίσουμε έναν κόσμο όμορφο και υγιή, γεμάτο αρμονία και αγάπη! Έναν κόσμο γεμάτο ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται!